Katona Dóri
Katona Dóri
Művészi hitvallás

" Meseszerű érzés, mikor egy breitling replica watches for sale olyan ruhában látjuk magunkat viszont a,tükörben,Replica Watches Hublot Replica Luxury Replica Watches Top Replica Watches Replica Watches ami a saját stílusunk, egyéniségünk és fantáziánk hirdetője."

Telefonszám
E-mail cím
Alkotói életút

Hogy mikor és hogyan kezdett el ennyire érdekelni a ruhák világa, nem tudom. Tény, hogy egészen kicsi korom óta érdekel ez az irányvonal, de alig két-három éve kezdtem el szabadidőmben tanulgatni, kísérletezni, ismerkedni a varrással. Mára mindennapos tevékenységemmé vált,replika órák valahogy úgy, mint a zenei óráim és az írás, ott lapulReplique Montre a létfontosságú alaptevékenységek között.

Célom nem sorozatgyártás, hanem egyedi, de megfizethető darabok készítése, ladies replica watches amikből aztán a prototípusról készült kép alapján rendelni, alakítani lehet, a vásárló igényei szerint. Így nem csak az én kreativitásom bontakozhat ki,rolex replika hanem bárkié, aki vállalkozik erre patek philippe watch replicaa játékra, amit az öltözködés szabadsága rejt.

Replica Watches Replica Watches Breitling Replica Cartier Replica Cheap Replica Watches

Szakmai eredmények