Katona Dóri
Katona Dóri
Művészi hitvallás

" Meseszerű érzés, mikor egy breitling replica watches for sale olyan ruhában látjuk magunkat viszont a,tükörben,ami a saját stílusunk, egyéniségünk és fantáziánk hirdetője."

Breitling Replica Watches Panerai Replica Watches Luxury Replica Watches Rolex Replica IWC Replica Cheap Tag Heuer Replica

Telefonszám
E-mail cím
Alkotói életút

Hogy mikor és hogyan kezdett el ennyire érdekelni a ruhák világa, nem tudom. Tény, hogy egészen kicsi korom óta érdekel ez az irányvonal, de alig két-három éve kezdtem el szabadidőmben tanulgatni, kísérletezni, ismerkedni a varrással. Mára mindennapos tevékenységemmé vált,valahogy úgy, mint a zenei óráim és az írás, ott lapulReplique Montre a létfontosságú alaptevékenységek között.

Célom nem sorozatgyártás, hanem egyedi, de megfizethető darabok készítése, ladies replica watches amikből aztán a prototípusról készült kép alapján rendelni, alakítani lehet, a vásárló igényei szerint. Így nem csak az én kreativitásom bontakozhat ki,hanem bárkié, aki vállalkozik erre patek philippe watch replicaa játékra, amit az öltözködés szabadsága rejt.

 

Szakmai eredmények