Lukács Gabi- juice
Lukács Gabi- juice
Művészi hitvallás

" A fotóimon keresztül megismerhetsz valamit... vagy engem... vagy önmagad.."

Telefonszám
E-mail cím
Webhely
Alkotói életút

A fotózáshoz kis kerülőúton jutottam el. Történelemtanárként végeztem, de mindig is érdekeltek a vizuális művészetek. Az önkifejezés első jeleként egész gyermekkoromat végigrajzoltam, de sosem jutottam el olyan szintre, amely akár saját magamnak is megfelelt volna. A fényképezés is régóta foglalkoztatott már, Cheap Hublot Replica de sokáig csak kirándulásaimra és utazásaimra kísért el a gépem. Nem tudok meghatározni konkrét pillanatot az életemben, amikor rájöttem, hogy fotóznom kell, fokozatosan jutottam el idáig. Sok olyan emberrel találkoztam, akiktől rengeteget tanultam, és nagy hatással voltak rám, és végül kikristályosodott bennem, hogy megtaláltam, amire mindig is vágytam, amit csinálni akarok.

Szeretem a letisztult képeket, az ötletes kreatív megvalósításokat, de mindennél többre tartom az olyan megjelenítést, amely gondolatot közvetít, hatást vált ki. Fotóimon keresztül megmutatom, hogyan látom én a világot, és remélem, sikerül láttatnom is.

Vállalom egyedi portrék-portfóliók, zenekarok promo és egyéb fotózását, cégek PR- és rendezvény fotózását,  valamint illusztráció, divat, tárgy, kreatív képek készítését. Az árak a fotózás jellegétől függően (képszám, óraszám, stúdió igénybevétele stb.)változnak.

Szakmai eredmények

Fotóriporterként heti rendszerességgel jelennek meg képeim közéleti és kulturális eseményekről. A folyamatos alkalmazott fotográfiai megrendelések mellett - amelyek nemcsak fotóriporteri, de igen változatos divat-, rendezvény- és PR-fotók készítését is jelentik, - saját vizuális világom megalkotására és bemutatására szolgáló  képekkel és sorozatokkal bővítem online és offline portfóliómat. Valamint vezetek egy személyes hangvételű blogot a fotós mindennapokról és egy 365 napos fotónaplót is.

Kiállításaim: Szimpla kert, Blende Café, Novák Galéria